Magiska Systrar och Bröder, Fullmåne i Stenbocken Sjöjungfrumagi

Fullmånen sker den 20 juli i Stenbockens tecken, strax efter midnatt kl: 00:56. Den här månaden fortsätter vi med det övernaturliga temat och gör en box med det härliga temat Sjöjungfrur och Havets Magi.

En fullproppad låda med inte bara ett, utan två magiska pyssel som passar både regniga dagar och ljusa sommarnätter.

Vi gör en Witch´s Ladder som är både dekorativ och kraftfull. Den kan du hänga upp som beskydd runt huset eller använda som halsband. Sedan vänder vi blickarna söderut och tillverkar en Mojobag.

Inte nog med det, boxen innehåller även pulvret Skönhet, plus ett Rökelsepulver som doftar ljuvligt och oljan Kvast för magi och beskydd. Få saker kan ge så härligt sväng som att arbeta med Sjöjungfrur och Havsmagi.

Vill du beställa en box kan man bara på mail info@kani.se

Se priser längs ner!

Stenbocken och Kräftan
Som alltid när månen blir full i ett stjärntecken är solen i tecknet mittemot. Det är ju det som skapar fullmånen, att solen lyser upp hela månens yta. Stenbocken och Kräftans tecken är väldigt olika varandra, men de handlar båda om beskydd och om att värna om andra. Man brukar kalla Stenbocken och Kräftan för zodiakens pappa respektive mamma. Den här månaden kommer vi att göra magisk arbete som fokuserar på båda tecknen. Kräftan familjen och stenbocken beskydd.

Havet, den stora Modern
Havet och vatten har alltid ansetts vara närande och livgivande. Kort och gott behöver vi vatten för att överleva. Sötvatten att dricka. Havet med fiskar och växter som vi kan äta. För våra förfäder var även vatten och hav färdleder för resor och handel.

SjöjungfrurKani skönhet pulver
Sjöjungfrur förekommer i berättelser och sagor över hela världen. Vissa är vänligt inställda till människor, medans andra är farliga och redo att locka sjömän ner i havets djup. Vi hittar även sjöjungfrur i filmer, Disneys den lilla sjöjungfrun och den romantiska filmen ”Splash” med Deryl Hannas fantastiska sjöjungfrustjärt. Den här månaden kommer vi att arbeta med Sjöjungfrurnas välvillighet och önskan att beskydda.

Heliga stenar och snäckor
Stenar med naturliga hål anses i den magiska världen bära speciell kraft och magi. De kallas för ”Holy stone” /helig sten eller ” Hagstone”/den visa kvinnans sten. Samma sak gäller för snäckor. Ett gammalt tecken för att en Häxa, Druid eller magisk person bor i ett hus är att det hänger en dekoration av dessa utanför huset. Det var ett tecken för att här finns det hjälp att hämta. Kanske även ett tecken för att här är det bäst att jag sköter mig, för här bor det någon med kraft och magi.

Witch´s ladder, Häxans stege
En Häxstege är flera saker och kan se ut på olika sätt. Den kan användas för att väva in en önskan. För att göra ett magiskt arbete. Den kan även användas som en typ av bönehalsband där varje knut eller föremål har en viss betydelse eller markerar hur många verser som man har läst eller har kvar. Vi kommer att göra en Häxstege för att väva in Gudinnans olika faser och ansikten med intentionen att skapa välsignelse (jungfrun), styrka(modern) och beskydd (den visa kvinnan).

Mojobag
En mojobag är en liten påse som innehåller en amulett, en önskan eller en spell. De är vanliga inom Hoodoo som är en blandning av amerikansk, afrikansk och Native American folkmagi. Varje föremål, ört, sten eller berlock är viktig och är av betydelse, såväl som färgerna som används. Antalet ska helst vara ojämnt. Vi gör en Mojobag för kontakt med Sjöjungfrur och för att förstärka havets Magi i våra liv.

Den här fullmånen i Stenbocken sker den 20 juli kl: 00:56

Mark under fötterna
Den här fullmånen är med och sätter igång en ny fas som jag tror är efterlängtad av många. Asteroiden Ceres som står för moderskap, trygghet och näring går äntligen ur Vädurens tecken och in i Oxens tecken där den skapar stabilitet. Det kan kännas som att man äntligen får mark under fötterna igen. Vi har på ett kollektivt plan verkligen blivit testade i vår tillit. Ceres har varit i Väduren tillsammans med Uranus. De har kommit med en energi av förändring, uppror och förnyelse. Vilket i sig är bra, men det kan även ta på krafterna när det pågår under en längre tid utan vila. Nu drar Ceres iväg och lämnar Uranus sakta med säkert vilket kan kännas skönt. Nu kan du börja se skörden av de förändringar som du har gjort.

Vart är vi på väg?
Asteroiden Juno (relationer) vandrar i Skorpionens transformerande värld av förändringar. Nu får hon sällskap av Lillith Black Moon (vår dolda fläck, det vi inte kan se). Det här kan vara en förvirrande tid. Ungefär som för England just nu. Röstningen har skett. England ska gå ur EU, men ingen vet riktigt hur det ska gå till, eller vad det kommer att innebära? På liknande sätt kan det vara i våra relationer. ”Du vet inte vart vi är på väg och det vet inte jag heller”.

Här gäller det att vara lite cool och att ha is i magen. Den bästa utgångspunkten är ”vi är här tillsammans och vi löser det tillsammans”. Den här förvirringen är inte så personlig som den kan upplevas. Förvirringen behöver inte betyda att det är något fel på relationen eller att det har hänt något. Det går helt enkelt inte att se vägen framför. Den är täckt av den tät dimma som inte går att se igenom. Det här inflytande hänger med tills i början av november. Det som är bra med den här passagen är att nu har vi möjligheten att utforska intuitionen, förmågan att samarbeta och förmågan att navigera tillsammans. Vem vet, kanske bjuder dimman på oväntade skatter när vi har nått vårt mål och dimman har skingrat sig. Personer födda i skorpionen eller oxen känner av det här mer än andra. Samma sak gäller om man har starka placeringar där så som månen eller ascendenten.

En lyckodrake – balsam för själen
Trots de utmaningar som ligger framför oss finns det ändå hopp. Den här fullmånen kommer med en Lyckodrake. Formationen bildas av en trigon mellan solen i kräftan, chiron i fiskarna och mars i skorpionen, vilket kan ge en djup healing med vatten och känslor. Chiron och mars gör sedan var sin sextil, lyckosam aspekt till månen som är i ena änden av draken. Att jobba med Havet och dess magi är alltså det bästa du kan göra denna fullmåne. Passa på att fylla dig själv med fullmånens välsignelser och beskydd. Om du har möjlighet är det perfekt att göra ceremonierna och pysslet vid havet. Bada och njut av livets goda och den Magi som finns närvarande i ditt liv.

Blessed Be ~Karin Rainbow Wolfstar )O(

Pris
Pris lilla paketet (utan kvastoljan)129kr + frakt 39kr

Pris stora paketet inkl kvast oljan 229 + frakt 39kr (ordinarie pris 258kr)

OBS! Finns så länge lagret räcker.

Glöm inte namn adress och telefonnummer om du inte beställt tidigare.

Mail: info@kani.se